Volvo Penta
VOLVO AUTHORIZED SERVICE

Velkommen til Bergen Martim AS

Bergen Maritim AS er et selskap som har tilbydd service og vedlikehold av båter både for fritid – og kommersiell bruk siden 2007. Med vår beliggenhet på Skaganeset tvers over Flesland,

ligger vi rett ved hoved seilingsleden til Bergen og har dermed en sentral beliggenhet. Vi har fagpersonell med opp til 20 års Volvo Penta kompetanse og løser de fleste utfordringer.
Vår filosofi er KVALITET OG SERVICE I FOKUS. Med dette som utgangspunkt, har vi opparbeidet oss en stor kundegruppe som setter pris på det lille ekstra som ytes av administrasjonen og vårt dyktige fagpersonell.

VPS – VOLVO PENTA FRITID
Bergen Maritim AS har et totalkonsept for deg som eier av en fritidsbåt med primært Volvo Penta som framdriftsmotor. På vårt moderne servicesenter landsetter vi og lagrer båter opp til 52 fot og 26 tonn. Vi har det meste av servicedeler på lager og selger også over disk fra vår Volvo Penta butikk.

VPS – VOLVO PENTA KOMERSIELL
Bergen Maritim AS har i samarbeid med vårt søsterselskap Martec AS, jobbet over lengre tid med en kommersiell satsning innenfor fiskeri, oppdrett og andre arbeidsbåter. Vi er stolt over å blitt valgt av Volvo Penta som en av deres samarbeidspartnere mot det kommersielle markedet i 2016. Vi kan nå tilby salg og service på et komplett range av framdriftsmotorer og generatorer.

BÅTSALG
Bergen Maritim AS har salgsagenturer på kvalitetsbåter fra Norske Marex og Finske Weldmec. Videre tilbyr vi bruktbåt formidling som den del av våre salgskonsepter.

SERVICEPARTNER BÅTPRODUSENTER
Bergen Maritim AS har et samarbeid med en rekke båtprodusenter som ikke har et service og ettermarkedstilbud på Vestlandet.
For å nevene noen:
– Windy
– Targa
– Sargo
– NordStar

ANDRE TJENESTER
Vi tilbyr følgende konsepter:
– Innendørs vinterlagring oppvarmet
– Plastreparasjoner
– Alt innen båtpleie
– Salgs og servicepartner for Raymarine – Garmin – Simrad – ZipWake – Sleipner med flere

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig båtprat.
Med vennlig hilsen Albrecht Schöll